onsdag 5 augusti 2009

The story continues

Efter NM i söndags tog jag, min vana trogen, en vilodag i måndags och på tisdagen kördes det sedvanliga tisdagspasset tillsammans med Mölndals CK. Mattias Reck, som håller i tisdagsträningarna, genomförde ett längre snabbdistanspass med styrkeuthållighets-karaktär. Sträckan som vi körde var sannolikt längre än vad Mattias hade planerat, då klockan hann bli 21.45 innan jag rullade in på gården hemmavid. Till råga på allt börjar det bli märkbart mörkare på kvällarna, vilket resulterade i att de sista 25 minuterna kördes i tilltagande skymning.

Idag hängde jag, med lätt krispiga ben, på Mölndals elitgäng på ett distanspass G1 upp till Lerum via Landvetter och Härskogen, för att sedan styra åter tillbaka till Göteborg. Erik Seaden och undertecknad förlängde lite till och tog rundan runt Kållered, Lindome och Snipen. 3.45 på klockan vid hemgång i underbart sommarväder.

Mattias har enligt uppgift mailat de närmaste veckornas träningsupplägg. Vi får väl se vad coach Reck grävt fram ur byrålådan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar