söndag 16 augusti 2009

CykelCity Gran Fondo

Ännu en helg avverkad och den tredje (av fyra) semesterveckor till ända. Det blev ingen resa till Burseryd och Västboloppet idag, vilket egentligen var planerat. Orsaken: aningen sega ben och brist på motivation att gå upp 04.30, äta gröt, åka bil i två timmar, för att sedan i förväntat skitväder, köra 70 km tävling med start 08.00 i styva 1.45 tim. The end.

Nix, ingen motivation, utan vi stannade kvar i Göteborg och tränade strukturerat i helgen inför CykelCity Gran Fondo i Kungsbacka som går av stapeln nästa söndag. Eftersom vi respresenterar Team CykelCity CK så är det naturligt och förväntat att vi deltager på det egna arrangemanget. Gran Fondo är ingen reell cykeltävling utan ett "raceliknande" motionslopp, öppet för såväl tävlingscyklister som motionärer. Vis av erfarenheten från tidigare år så brukar dock tillställningen bli så tävlingslik som ett motionslopp kan bli, utan att klassas som sådant. Detta främst i förstagruppen, där det brukar köras på rejält. Mycket prestige att passera mållinjen först!

Ett kul och välorganiserat arrangemang som varmt kan rekommenderas, oavsett om du är inbiten "rejsare" eller en glad motionär utan ambitionen att köra så snabbt som möjligt!

Vill du har mer information om CykelCity Gran Fondo i Kungsbacka - kika här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar