söndag 26 april 2009

Slakt

Dagens intervallpass med Mölndals CK blev en historia i mjölksyrans kvarter. Det skulle köras hårt, det var redan uttalat, detta speciellt då helgen är tävlingsfri och Hammarö 3-dagars står för dörren. Sagt och gjort, pang i gatan, så gick starten på årets tuffaste träningspass hittills. Precis som teamkompisen Glenn berättar på sin blogg, så har man befunnit sig på eller över tröskeln i typ 60 minuter idag, vilket skördade sina offer under dagen. Slakt var ett ord som yppades av flertalet och vid upprepade tillfällen under dagens pass.

Men man ska inte gnälla eller klaga på hårdheten i den träning som MCK erbjuder flera gånger i veckan. Det känns kanon att ha en så pass konkurrenskraftig klubb och drivna cyklister på orten som sporrar till att driva sig själv ännu längre in i laktatens förlovade land. Det är sagt förut, men tål att upprepas; det enda sättet att flytta sina personliga gränser, är att utmana sig själv och träna på det som man är sämst på.

Kul att Picco, den gamle räven, var med på dagens pass och tog några rejäla 20/40-förningar, innan dagen var till ända! Gammal är äldst! (Fick du upp stenen, då det inte blev något regn?)

1 kommentar: