lördag 4 april 2009

Solskenshistoria

Idag körde undertecknad, Glenne och Micke intervaller i bästa Vo2 max-stil runt Kungsbacka/Åsa/Lindome. Två lagtempointervaller följt av två individuella intervaller, i runda slängar 60 minuter i häradet kring 90 % av max känns nu i benen! Vi fick till ett bra flyt i samtliga moment, men som vanligt är den första intervallen ett helvete som man bara måste igenom. Därefter brukar det gå lättare och den gamla gubbkroppen svarar bättre på vad den utsätts för.

Kul pass i perfekt väder, 12-14 grader och sol från en molnfri himmel - kan det bli bättre? Årets första "vi är på landet-känsla" infann sig i Åsa när den välbekanta doften av gödsel och koskit låg som en dimma över vägen. En dag som denna är detta en doft värdig Hugo Boss eller Dior.

Med utgångspunkt ur Glenns kilometertider, i kombination med Mickes wattinformation, kan vi dra slutsatsen att ingen i det här gänget har slarvat med vinter- och uppbyggnadsträningen. Nu ska det omsättas i tävlingsfart och den där sista hårdheten ska infinna sig i kroppen, så är cirkeln sluten.

Imorgon blir det fortsatt kvalitetsträning med Mölndals CK´s elitgäng och på programmet står ännu mer intervallträning i form av lagtempomoment och annat överdjävligt, men ack så kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar