fredag 16 januari 2009

Varde ljus!

I vårt uppdaterade träningsprogram för de kommande veckorna ingår nu styrkeintervaller utomhus. Förmodligen blir dessa genomförda i Sisjöbacken, som är tillräckligt lång och brant för att det ska passa tids- och intensitetsmässigt. Eftersom det fortfarande är mörkt typ 22 timmar om dygnet (!), inhandlades lampor hos Picco och han skickade med ett par smålampor som monteras i styrändarna istället för ändpluggar - effektiva och väl synliga bakifrån. Rekommenderas för dig som kör mycket i mörker!

Det kändes kanonskönt i onsdags att komma ut ur gymluften och den spinninglokal där vi brukar köra våra inomhusintervaller. Frisk och hög luft i kombination med motiverade ben höjer upplevelsen till nya höjder!

Denna helgen arrangerar MCK träningshelg för sina medlemmar, vilket innebär extra mycket träning. Vi i CC Veteran GBG har blivit inbjudna till lördagens backiga hårdkörningspass samt till söndagens distanspass med lagtempomoment insprängt. Kul att vi kan vara delaktiga utan att dörren stängs av princip. En eloge till MCK för detta! Cykelsporten är så liten i det här landet att alla måste stötta varandra över föreningsgränserna och ha ett öppet sinne!

1 kommentar:

  1. Nu vet jag var du bor- iaf på internet ;)

    Läs om dig själv;

    http://spinspirit.blogspot.com/2009/01/de-tre-musketrerna.html

    Allt gott!

    M

    SvaraRadera