torsdag 22 januari 2009

Espana

Var nere på passexpeditionen idag och hämtade mitt nya pass. Otroligt smidigt att få ett nytt pass i dessa tider; titta in i kameran, skriv din namnteckning med den elektroniska pennan, betala 400 pix och hämta det om en vecka. Nästa!

Den 14 mars åker jag, Glenne och Erik Saeden från Mölndals CK till Spanien och Malaga för ett veckolångt träningsläger. Vi har möjlighet att bo i Eriks familjs lägenhet i Torremolinos, vilket kapar boendekostnaderna och matkontot till ett minimum. Verkligen bussigt av familjen Saeden!

Det ska bli guld värt att komma bort en vecka till solen (ca 20-25 grader där i mitten av mars) och slippa såväl vintercykel, dubbla skoöverdrag och lager på lager-principen.


Ett stort tack riktas i förväg till CykelCity som bistår med hårdskalsväskor att packa cykel, reservdelar och annat nödvändigt i. Att flyga med cykeln i bagaget kräver en riktig cykelväska med hårt skal, annars är risken överhängande att din dyrt förvärvade kolfiberrigg kommer fram i formen av en byggsats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar