söndag 22 mars 2009

Moderlandets jord under fötterna igen!

En veckas gött träningsläger i spanska Malága är avslutat och nu är jag, Glenn och Erik tillbaka i moderlandet igen. Träningslägret har varit 100 % till belåtenhet. Vädret har varit kanon med sol varje dag och 20-25 grader varmt. Som Glenn berättar på sin blogg så blåste det satan på vår vilodag, vilket gjorde att dagen enbart bestod av sightseeing i Tarifa och Marbella, istället för ett par timmar lugn G1. Ganska kul att kryssa mellan Porchear, Maibachar och Aston Martinar, varvat med lyxbåtar i prisklassen 50-60 Mkr! Money is no objekt!

Vi åkte ner tillsammans med Mölndals CK´s Erik Seaden, vars familj har en fin lägenhet i Torremolinos. Fantastiskt läge 200 meter från havet och ett stenkast från bergstoppar på över 1000 meter. Under veckan har vi adderat ihop i runda slängar 12500 höjdmeter, vilket kändes i slutet på veckan. Det är fräckt att klättra upp så högt att man är tvungen att svälja upprepade gånger för att tryckutjämna! Som Glenn uttryckte det; "det är inte var dag man kör STU med utväxlingen 39/25"! Totalt hann vi med ca 35 timmar träning och sisådär 50 mil i kuperad terräng.

Glenn tog ett par hundra bilder under veckan och smakprov kommer att publiceras på hans och min blogg.

Jag vill passa på och tacka Erik för gästfriheten och en kul vecka tillsammans. Transfertimmarna i Paris på hemvägen var kronan på verket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar