torsdag 12 mars 2009

27 grader

Nice! Temperaturen i södra Spanien var igår styva 27 grader, vilket motsvarar en riktigt bra svensk sommardag. Och dit ska vi tidigt på lördag morgon. Jepp, musik! Enligt Glenn så skulle veckan erbjuda stabilt väder i regionen, vilket bådar gott. Det ska bli så skönt att lämna, ett idag snöigt Göteborg, till förmån för ett soligt Spanien, med allt vad det innebär i termer av cykelglädje, motivation och lager av kläder.

Just nu ligger cykeln demonterad och inpackad i diverse plastskydd, frigolitblock och ett par meter bubbelplast som pricken över i:et. Kvarvarande utrymme i hårdskalsväskan är fyllt med kosttillskott, hjälm och annat bjäfs som måste till för att göra packningen komplett. Inte kul att komma ner och upptäcka att man åkt ifrån någonting väsentligt.

Nu är det bara att göra som Fredrik Eriksson rekommenderar; gurgla sig i Jägermeister och hålla händerna bacilluskfria med handsprit. Allt för en frisk träningsvecka. Om man nu kan tycka att det är friskt att grugla sig i Jägermeister? Det som är så gott! Jag får nog kolla, inte bara laktatvärden när jag kommer hem, utan även mina levervärden! (-;

Idag fyllde älsklingen Anette 30 år! Grattis av hela mitt hjärta! Hoppas din nya ring sitter som gjuten på fingret, vännen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar