torsdag 11 juni 2009

Villaägare

Är det detta jag ska bli, månne? Jag och Anette har bestämt oss för att sälja bostadsrätten i Hovås och tittar nu på en villa uppe i Trollåsen. Riktigt nice och lugnt område som gränsar till Sandsjöbackareservatet och Sisjöns löpspår. Tokdyrt och egentligen för stort för oss två, men man vet aldrig när vi blir fler? Farbror Martin är liksom inte ung längre och ska man skaffa familj så börjar det bli dags nu. Typ. Liksom.

Träningen löper på bra och enligt plan, men vädergudarna har inte vaknat på rätt sida sista tiden. Begreppet "skitväder" har fått en ny innebörd och jag avundas inte gänget som ska cykla vätternrundan i helgen. Lagom roligt med 32 mil i höstväder. 

I botaniserandet av mängden musik via Spotify har jag upptäckt gruppen Godsmack från Boston. Så grymt svängig metal med grymma melodier! Lyssna på låten Speak från albumet IV - helt outstanding! Fantastiskt vad mycket bra musik det finns där ute som man aldrig kommit i kontakt med, men som det går att upptäcka och uppskatta.

1 kommentar:

  1. Villaägare i Trollåsen lyssnar på Kramgoa låtar 56 med bib:en på bordet alternativt gamnacke i soffan och A-Ekonomi på TV:n med en tysk fulwiskey på bordet.
    Vi ser fram emot inflyttningsfesten!

    //Party-patrullen

    SvaraRadera