fredag 16 oktober 2009

Ny samarbetspartner - Sportlife

Igår träffade vi representanter för friskvårdskedjan Sportlife i Göteborg och diskuterade ett samarbete under 2009/2010. Såhär beskriver Sportlife sin verksamhet:

Sportlife är idag Västsveriges i särklass största friskvårdskedja. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra anläggningar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Sportlife erbjuder generösa lokaler med fräsch inredning, där du kan träna i en trivsam miljö. På vissa anläggningar kan du också njuta av en skön stund i ett lyxigt Spa. Hos oss är det viktigt att alla människor känner sig hemma. Vår personal är välutbildad och vi använder oss enbart av licensierade träningsinstruktörer.


Sportlife har totalt 32 anläggningar i Västsverige och Stockholm. I vår har vi fått förtroendet att etablera en träningsanläggning i Göteborgs hetaste projekt. Vi är på plats när Sveriges nyaste fotbollsarena, Gamla Ullevi, öppnar. Målet är att inom tre år fördubbla antalet anläggningar till närmare 50. Vi vill vara tillgängliga för alla och alltid finnas nära dig. Hos oss får du professionell hjälp med dina målsättningar. Hos oss får du valuta för pengarna. Välkommen till Sportlife, friskvårdskedjan nära dig. Häng me’ du också – 60 000 medlemmar kan inte ha fel!


Ett kanonbra möte resulterade i ett samarbete där Team CykelCity CK Veteran kommer att vinterträna i deras anläggningar och medverka vid event som Sportlife arrangerar för såväl egna medarbetare som kunder. Mer information kommer senare!


För mer info - kika på deras hemsida: www.sportlife.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar